Ik ben Ilse Hermans ben 29 jaar oud. Ik heb de zaak bij mijn ouders sinds 2012.

Ik heb zelf een Golden Doodle kruising (Poedel x Golden Retriever). Het zijn zeer sociale honden in de omgang en ze ruien niet, waardoor ze ook zeer geschikt voor mensen met een allergie voor honden.

Ik heb altijd iets willen doen met dieren. Ik heb dan ook algemene dierenverzorging gestudeerd aan het Citaverde te Heerlen en mij het laaste jaar gespecialeerd op dierengeneeskunde. Via een stageplek ben ik bij Jetty van der Hulst terecht gekomen en zodoende in aanraking gekomen met het trimvak. Dit beviel me zo goed dat ik uiteindelijk heb besloten om de opleiding hondentrimster te gaan volgen aan het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik.

Ook ben ik regelmatig op shows te vinden, als klein meisje ging ik altijd mee met pap en zodoende het "virus" overgenomen. Inmiddels ben ik gediplomeerd Ringmedewerker en erkend door de Raad van Beheer. Als ringmedewerker schrijf ik de keurverslagen tijdens deze shows.

Het hondenvak interreseert mij heel erg en heb dan ook de cursus Kynologisch Kennis 1 gevolgd om me zo verder te verdiepen in het kynologische vak. Uiteindelijk zou ik graag willen doorleren om keurmeester te worden.

Sinds kort ben ik ook Hondensport masseur. Dit wil zeggen dat ik me verdiept heb in de anatomie en fysiologie van de hond (hoe werken de spieren en gewrichten en wat doen ze?). Heeft uw hond een blijvende blessure opgelopen en komt u niet verder met uw dierenarts? Aarzel dan niet en kom vrijblijvend een langs!